Temmuz
05
Fırsat siteleri milyar dolarlık yeni pazar

 Türkiye ve Dünyada çok kısa sürede yükselişe geçen fırsat siteleri pazarı katlanarak büyümesini sürdürüyor. İnternet kullanıcılarına çeşitli ürün ve hizmetleri düşük ve avantajlı indirimlerle sunan  fırsat siteleri Eğlence mekanlarından restaurantlara, güzellik salonlarından dil kurslarına, giyimden sosyal aktivitelere kadar pek çok hizmeti çok yüksek indirimle satın almanın en kolay yolu haline geldi 

 
Hergün fırsat sitelerine göz atmak alışkanlık haline  geldi. Artık pek çoğumuz eğlenceye gitmeden ya da dışarıda yemek programı yapmadan önce fırsat sitelerinin sunduğu fırsatlara bakıyoruz.
 
Uzmanlar fırsat ve e-ticaret sitelerinin oluşturduğu pazarın 2010 yılı için 1 milyar lira büyüklüğe ulaştığını tahmin ediyor. Bilet, piyango, iddia, seyahat, tatil, sigorta ve bunun gibi elektronik ortamda yapılan alışverişlerle rakam 10 milyar TL yi buluyor
 
Sitelerin fırsatlarından haberdar olmak için üye olmanız yeterli. Fırsat siteleri şehrinize göre  size her gün e-posta ile günün fırsatlarını gönderiyor. Sonra kullanıcılar indirimli hizmet yada ürünü satın alıyor. İndirim oranları çok farklı ve bazen yüzde 90’lara varan indirimler çıkıyor..Fırsat kullanıcılar tarafından satın alınarak tamamlandığında, ilgili site kullanıcıya çek kodlarını yada indirim çekini gönderiyor, hizmet bedelini kendisi tahsil ediyor. Komisyonunu aldıktan sonra kalan bölümü hizmet verecek mekana yada firmaya  gönderiyor. Böylece internet kullanıcıları bir hizmeti ya da ürünü normal fiyatının altında satın almış oluyorlar. 
 
Burada girişimciler için (özellikle fırsat siteleri ile ilgilenen girişimciler) Fırsat sitesi sayfamızı  ziyaret etmelerini öneriyoruz.

 
Sosyal Medyada Paylaş
Yorumlar
Yorum Ekle
*Ad Soyad :
*Metin :